Kronhjortsjakt i Polen

Det är förbundet med stor jägarmässig prestige att nedlägga en ”mogen” kronhjort, och så har det varit i alla tider! Kronhjorten är den obestridlige kungen av Europas vilt – den trofé som alla europeiska jägare brinner mest för att hänga på väggen. Har man en gång upplevt hjortarna brunsta för full hals förstår man varför. Kronhjorten är kraftfull, graciös, majestätisk och klart det mest imponerande djuret i våra skogar. Självfallet ska man som europeisk jägare prova krafterna med detta djur, gärna flera gånger!

Vi förfogar över en rad av de absolut bästa statsskogsrevir i den västra delen av Polen, som kan erbjuda kronhjortsjakt i toppklass. Statsskogsreviren har välutbildade, erfarna och ansvarsfulla jägare/guider, som var och en har sitt område på reviret som de känner till lika bra som sin egen byxficka. Jakten sker oftast som smygjakt eller vaktjakt från jakttorn som är optimalt placerade i förhållande till kronviltets rörelse under brunstperioden. Det jagas två gånger under dagen, från tidig morgon före soluppgången och åter igen på eftermiddagen/kvällen tills mörkret faller. Ofta är det möjligt att kombinera jakten med jakt på råbock, om reviret har fler kvar på kvoten att nedlägga, samt vildsvin.

Själva jakten på kronhjort är extremt attraktiv – både på grund av den stora utmaningen det är att komma sig inom skotthåll av en kapital hjort, men också på grund av de många traditioner som omger jakten. Enkelt beskrivet, en upplevelse för livet! Du kan jaga efter prislista eller fastpris, vi har både stora och mindre kapitala hjortar för avskjutning. Det är upp till var och en och efter tycke och smak och pengabörs!

En jaktresa till Polen gör kronhjortsjakt både lätt, bekväm, billig och säker, samtidigt en fantastisk naturupplevelse. Det är längesen kronhjortsjakten i Polen blev populär, och det finns det grund för!  Kronhjortsjakt i Polen är en upplagd möjlighet för både nya och erfarna jägare som vill vara säkra på en god upplevelse.

Sökresultat
Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor