Annonsering

Nå ut till världen jägare- Annonsera hos Limpopo Travel

Stärk din marknadsföring – kom i kontakt med köpstarka jägare

Om du vill veta mer om annonsering i våra medier, kontakta oss på info@limpopo.dk eller per telefon +45 62202540. Vi förbehåller oss rätten att avvisa annonser för verksamheter som vi inte önskar skall ingå i vår marknadsföring.

Vilka är vi?

Limpopo Travel A/S och Diana Jaktresor är marknadsledande inom försäljning av jaktresor på den skandinaviska marknaden. Byrån har existerat i mer än 40 år och är i dag Europas största jaktresebyrå. Läs mer om Limpopo Travel.

Vilka är våra kunder?

Våra kunders demografi (baserat på en analys av mottagarna av våra nyhetsmail) består till 95 % av män och  genomsnittsåldern är 49 år. Våra kunder är samtidigt ett ytterst köpstarkt segment, som i snitt lägger ner ca 26 000 DKK på jaktresor per år. 11 % av våra kunder lägger ner över 50 000 DKK på jaktresor varje år!

Vad kan vi erbjuda ditt företag?

Om dina produkter har relevans för våra kunder, kan vi erbjuda att marknadsföra din verksamhet till några av Europas mest köpstarka jägare. Marknadsförningen sker genom en direkt relevant annonsering till jägarna. Annonsering till jägarna kan genomföras via användandet av en eller flera av våra mediekanaler.

Pris

Vi har på samtliga våra medier en direkt kontakt med vår målgrupp och vi kan erbjuda ett ytterst konkurrenskraftigt pris på annonsering till jägarna. Marknadsförning genom oss är således en attraktiv möjlighet för din verksamhet för att rikta din annonsering direkt mot jägarna. Se våra priser för annonsering nedan.

Hemsida

Vår hemsida – www.jagtrejser.dk/ www. jakt-resor.se - har varje månad många tusen unika besökare och antalet ökar hela tiden. Hemsidan är tillgänglig på danska, svenska, engelska och tyska. Vår hemsida är således ett bra verktyg för löpande annonsering av olika produkter, där du har möjlighet att skifta din banner så ofta du vill. Det är begränsning på annonsplatserna på hemsidan och de blir därför sålda efter principen ”först till kvarn”.

Vi kan erbjuda banner på vår hemsida. Storleken är 158x50 pixels och kan vara i format  .JPG eller .GIF (ska helst vara med fri rörlighet). Utöver jegtrejse.dk har vi olika språkvarianter av vår hemsida där vår verksamhet har möjlighet att nå ut till internationella jägare.

Bannerannonser:

 • Bannerannons på www.Jaktrejser.dk  (ca 16 500 besökare i månaden) 1 års annonsering 10 000,-
 • Bannerannons på www.diana-hunting.com/ (ca 3 500 besökare i månaden) 1 års annonsering 2 500,-
 • Bannerannons på www.diana-jagdreisen.de/ (ca 2 500 besökare i månaden) 1 års annonsering 2 000,-
 • Bannerannons på www.jakt-resor.se/ (ca 2 500 besökare i månaden) 1 års annonsering 2 000,-
 • Erbjudande: 1 års annonsering på samtliga språkversioner 12 000,- 

Nyhetsmail

Vi sänder varannan vecka ut ett nyhetsmail med erbjudande om jaktresor till en stor del av våra kunder. Utskick sker på språken danska, svenska, tyska och engelska. Den danska utgåvan sänds ut till mer än 7 500 aktiva abonnenter varannan vecka. De övriga språkvarianterna når ut till totalt mer än 10 000 mottagare. Samtliga abonnenter har själv beställt nyhetsmail, öppningsprocenten på det danska nyhetsmailet är varje gång på över 45 %. Vi har plats till max två bannerannonser per utskick.

Bannerannonser:

 • Bannernnons i det danska nyhetsmail (7 500 antal mottagare och nästan 4 000 öppningar varannan vecka) 2 000 DKK + moms
 • Bannerannons i det svenska nyhetsmail (5 000 antal mottagare och ca 3 500 öppningar varannan vecka) 1 500 DKK + moms
 • Bannerannons i det engelska nyhetsmail (1 500 antal mottagare och ca 500 öppningar varannan vecka) 500 DKK + moms
 • Bannerannons i det tyska nyhetsmail (3 500 antal mottagare och ca 1 500 öppningar varannan vecka) 1 000 DKK + moms
 • Annons i alla språkversionerna – samlat pris  3 500 DKK + moms

En bannerannons i det danska nyhetsmail kostar 2 000 DKK + moms. Bannerstorlek: 600x200 pixels (bredd x höjd) OBS: Vi mottar endast banner med relevans för våra kunder och förbehåller oss rätten att avvisa banner.

Stand-by erbjudande:

Om ert företag väljer att köpa 7 bannerannonser i olika nyhetsmail, kan vi ge en kraftig rabatt. Ni har med denna lösning inte möjlighet att välja vilken vecka er banner kommer med- det kommer när det är en ”ledig plats” . Vi garanterar dock som minimum att alla 7 bannerna kommer med i nyhetsmail inom 6 månader. Vi kan därmed erbjuda att köpa 7 st bannerannonser till ett samlat pris av 10 000 DKK + moms

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

 • Erbjudande på jaktresor
 • Information om jakt i utlandet
 • Exklusiva återbudsresor