Styrelsen

Jens Risom - Styrelseordförande

Jens har under mer än 35 år professionellt engagerat sig i förvaltning och drift av jodbruk, skog, natur och inte minst jakt. Han har dessutom arbetat politiskt med jaktens framtid i Danmark och varit en del av styrelsen i Baeredygtig jagt, samt representerat Landbrug Födevare och Dansk Skovforening i den regionala Hjortvildt gruppen. Han har således daglig kontakt med jakten både praktiskt och på det politiska planet. Han har dessutom varit medlem av Diana/Limpopos styrelse fram till helt nyligen.

Jens har 50 årsjubileum som jägare och har jagat i ett stort antal länder både med hagel- och kulvapen. Jens är dessutom Adm. Direktör och godsförvaltare för Gisselfeld kloster.

Jesper Andreasen - Styrelseledamot

Jesper Andreasen har i mer än 30 år varit VD och delägare i köpcentrat Rødovre Centrum.
Jesper är utbildad ekonom och har under många år också varit associerad med finanssektorn.
Dessutom har Jesper ett antal förtroende och styrelseuppdrag inom branscher som biograf branschen, skogsbruk,
fastighetsförvaltning och utveckling, venture kapital företag med mera.

Jesper är en ivrig jägare, globetrotter, naturälskare och ägare av en stor skogsfastighet på Mittsjälland

Tina Jeppesen - Direktör och styrelseledamot

Blev anställd i Limpopo Travel A/S som adm. direktör  2003. Tina har arbetat i resebranschen sedan 1991 och har besökt det mesta av världen.

Resorna går till den afrikanska kontinenten men hon har också en stor erfarenhet av resor till Canada, Australien, New Zealand, Argentina och det mesta av Europa.

Som så många andra jägare har Tina sin jaktdebut i Polen detta var i början av 1990 talet. Hon anställdes som dirktör för Limpopo Travel A/S i 2003.

Poul Bertelsen - Styrelseledamot

Poul Bertelsen har varit verkställande direktör sedan början av tvåtusentalet, men använder nu tiden på investeringar, familj och aktivt styrelsearbete i olika affärssammanhang. Investeringarna omfattar fastigheter, produktion, förnybar energi och olika former av ”fast moving consumer goods”.

Poul Bertelsen har blivit intresserad av jakt de senaste åren. Först på egna gården och sedan förvärvades skogs- och myrområden för djurliv och naturutveckling på bra jaktområde. Nyligen har intresset följts med investeringar i Limpopo Travel A / S, där Poul Bertelsen anser att det är rätt forum för fortsatt jakt, fiske och safariutveckling. I detta sammanhang är det en önskan att ge Dianas kunder den bästa och mest minnesvärda upplevelsen, oavsett om det är jakt, safari eller fiske.

Claus Moltrup - VD och styrelseledamot

Claus har en lång karriär med verkställande jobb och styrelseposter i ett brett utbud av företag inom olika branscher.

Efter 12 år i revisors branschen blev Claus anställd i L'EASY A / S där han fungerade som direktör i 9 år och därigenom fick sin kommersiella bakgrund och erfarenhet av hur viktigt det är att kunden är nöjd och hur tillväxtpotentialen kan utnyttjas lönsamt. Under krisåren 2009-2015 var Claus koncernchef för Autorola A / S, där uppdraget också var lönsamhet med särskilt fokus på produktutveckling och tillväxt på nya marknader utomlands.

Vid sidan av hans ledande befattningar har Claus arbetat och fungerar fortfarande som extern styrelseledamot i ett antal danska företag. Genom sitt nätverk och tidigare jobb har han kontakt med många människor i Danmark såväl som utanför landet.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor