Jakt i Skottland är starkt vanebildande

Höjdpunkter

  • Fysiskt krävande jakt
  • Hör skotska stag vrålar
  • Skotsk gästfrihet
  • Stark jakttraditioner

Jakt i Skottland

Den klassiska jakten i det skottska höglandet är ändlöst spännande och fysiskt utmanande jakt i storslående natur. Men Skottland är mycket mer än detta! Har man först upplevt den skottska gästfriheten, skottarnas torra humor och stämningen på den lokala puben är Skottland med säkerhet ett ställe man vänder tillbaka till – igen och igen!

Har du nedlagt en brölande kronhjort med ett vaksamt harem av hindar på toppen av en ljungklädd backe mitt i den hektiska brunsten? Om du har det, kan vi garantera dig, att vi har de absolut bästa reviren för att du ska kunna återuppleva denna unika upplevelse- du behöver endast ringa oss och säga till!  Om du inte har det, så är det en allvarlig brist i ditt jägarliv som du verkligen får skylla dig själv för, att göra något åt det är enkelt – kontakta oss, vi guidar dig hela vägen fram till ett lyckat resultat!

Den skotska hjortjakten i höglandet är en europeisk jaktklassiker. Man jagar som regel två jägare tillsammans med en gemensam stalker, jaktguiden som känner reviret lika bra som sin egen byxficka. Man skiftas om att skjuta och bägge jägarna får på så sätt del i den andres spännande upplevelser.  Av och till använder jaktpersonalen en häst som transporterar ut den nedlagda hjorten på hästryggen. Som jägare skall man vara uppmärksam på att jakten inte är troféjakt som man upplever i Östeuropa. Man deltager helt enkelt i revirets selektiva avskjutning… "Are you game for a stalk in the highlands and a wee dram, lad?"

 

Sökresultat

Viltarter

Jaktområde

Partner

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Sten Sjögren

Telefon: 070-830 53 43

Erland Carlsson

Telefon: 070-275 21 81 (även kvällstid)

Stäng

Har du anmält dig för att få vårt Nyhetsbrev?

  • Mottag exklusiva erbjudande på jaktresor
  • Få spännande information om jaktresor
  • Var uppmärksam på olika återbudsresor