Reseförsäkring

Europeiska ERV Jaktreseförsäkring

En jaktresa är inte en vanlig resa. Därför är heller inte en vanlig reseförsäkring tillräcklig för den resande jägaren. Diana/Limpopo skräddarsyr en speciell jaktreseförsäkring i samarbete med försäkringsbolaget Europeiska ERV. Den speciella jaktreseförsäkringen är utformad för att täcka de behov och krav som en jägare har när han är på jakt ute i världen – och den kan endast tecknas genom Diana / Limpopo!

Försäkringen tar utgångspunkt i de speciella förhållande som gäller när du åker på jaktresa. Jaktreseförsäkringen täcker till exempel en sådan sak som förlorade jaktmöjligheter om du skulle bryta ditt avtryckarfinger och därför inte kan skjuta. Den gäller både för skador innan påbörjad resa samt under själva resan.

En vanlig bagageförsäkring är ofta inte tillräcklig för jägaren som reser med dyra vapen, optik och kameror. Du kan därför med vår Teknisk Udstyr försäkring höja beloppet på ditt bagage så den svarar mot det rätta värdet på din utrustning. Jaktreseförsäkringen fungerar också som ansvarsförsäkring under jakten, i den utsträckning en skada inte kan täckas helt eller delvis av den ansvarsförsäkring som följer med jaktkortet.

Vänd dig till oss och få reda på varför du behöver en jaktreseförsäkring.  Vi kan också sälja dig denna försäkring om du reser med en annan byrå eller har arrangerat resan själv.

 Läs/ladda ner Europeiska broschyr här
 
Läs/ladda ner för Europeiska ERV villkor här (Dansk)
 

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor