Rese- & avbeställningsförsäkring:

DIANA Jagtrejser & Limpopo Travel A/S har ingått ett samarbete med Europeiske ERV, och är glada att både kunna erbjuda en komplett reseförsäkring på din jaktresa samt en avbeställningsförsäkring vid det tillfälle att du måste avboka resan på grund av sjukdom.

Önskar du teckna en rese- eller avbeställningsförsäkring genom DIANA Jagtrejser & Limpopo Travel A/S, kan du kontakta din resekonsulent eller kontakta vår support på telefon 0045-6220 2540 eller sända ett mail till info@diana.dk

Europeiska ERV Jaktreseförsäkring:

En jaktresa är inte en vanlig resa. Därför är heller inte en vanlig reseförsäkring tillräcklig för den resande jägaren. Diana/Limpopo skräddarsyr en speciell jaktreseförsäkring i samarbete med försäkringsbolaget Europeiska ERV. Den speciella jaktreseförsäkringen är utformad för att täcka de behov och krav som en jägare har när han är på jakt ute i världen – och den kan endast tecknas genom Diana / Limpopo!

Försäkringen tar utgångspunkt i de speciella förhållande som gäller när du åker på jaktresa. Jaktreseförsäkringen täcker till exempel en sådan sak som förlorade jaktmöjligheter om du skulle bryta ditt avtryckarfinger och därför inte kan skjuta. Den gäller både för skador innan påbörjad resa samt under själva resan.

En vanlig bagageförsäkring är ofta inte tillräcklig för jägaren som reser med dyra vapen, optik och kameror. Du kan därför med vår Teknisk Udstyr försäkring höja beloppet på ditt bagage så den svarar mot det rätta värdet på din utrustning. Jaktreseförsäkringen fungerar också som ansvarsförsäkring under jakten, i den utsträckning en skada inte kan täckas helt eller delvis av den ansvarsförsäkring som följer med jaktkortet.

Vänd dig till oss och få reda på varför du behöver en jaktreseförsäkring.  Vi kan också sälja dig denna försäkring om du reser med en annan byrå eller har arrangerat resan själv.

 Läs/ladda ner Europeiska broschyr här (Dansk)
 
Läs/ladda ner för Europeiska ERV villkor här (Dansk)

Avbeställningsförsäkring: 

Drabbar akut sjukdom som medför sjukhusvistelse eller läkarordinerat sängläge dig själv, dina närmaste i familjen eller din följeslagare på resan, kan du utan omkostnader annullera resan eller flytta den till en bättre passande tidpunkt. Brand eller inbrott i eget bostad eller verksamhet omedelbart före avresa kan också vara grund till att annullera eller flytta fram resan.

Du kan hos DIANA Jaktrejser & Limpopo Travel A/S välja mellan två avbeställningsförsäkringar, som kostar antingen 4,67% eller 7% av resans pris.

Har du tecknat en avbeställningsförsäkring till 4,67% får du utställt ett tillgodobevis på resans pris av DIANA Jagtrejser & Limpopo Travel A/S.

Har du tecknat en avbeställningsförsäkring till 7% får du tillbakabetalt resans pris av Europeiske ERV Rejseforsikring.

Avbeställningsförsäkringen skall beställas samtidigt med resan, och SENAST vid inbetalning av depositionen. Efter inbetalning av depositionen är det inte längre möjligt att teckna avbeställningsförsäkring.

 

Utvidgad täckning inkluderat i försäkringen:

När du tecknar en avbeställningsförsäkring hos DIANA Jagtrejser & Limpopo Travel A/S, är vår utvidgade täckning alltid inkluderat i priset, vilket betyder att det också är giltig avbeställningsorsak att avbeställa resan till följd av mindre fysisk skada som normalt inte ger rätt till avbeställning, men som kan ödelägga resans ändamål.

Ett bra exempel kan vara ett brutet finger, som omöjliggör att resa på jakt, men som naturligtvis inte uppfyller kraven på ordinerat sängläge av läkare. Samma förhållande gäller vid förbindelse med ersättningsresa.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor