Om oss

Limpopo & Diana Jaktresor

Limpopo Travel och Diana Jaktresor - som i dag är ett och samma företag – är byggt på mer än fyrtio års erfarenhet i jaktresebranchen. Diana Jaktresor startades i Svenborg, Danmark redan 1974 av den internationelle jaktreseprofilen Jan Krossteig.

Under åren som gått har verksamheten vuxit till att vara världens största jaktresebyrå, med partners i 39 länder och kunder från hela världen. Detta har endast varit möjligt i kraft av våra kunders förtroende för vår verksamhet, för våra partners och för den service vi erbjuder. Vi sätter en stor ära i att en väsentlig del av våra kunder är stamkunder som reser med oss ofta och som rekommenderar oss och som tar med sig nya kunder på jaktresorna och in i vår verksamhet.

En kaotisk jakt resemarknad

Marknaden för jaktresor har aldrig varit mer kaotisk än nu. Ett myller av små och medelstora byråer har alltid funnits på marknaden, men de senaste åren har internet på allvar öppnat upp möjligheten för direkta bokningar och arrangemang via mer eller mindre transparanta ”förmedlare” och utländska byråer. Många jägare blir brända på ”billiga” arrangemang som inte motsvarar utfästelser och förväntningar och som inte heller utfaller till belåtenhet. Det är först när det går galet som det går upp för den olycklige och besvikne kunden vad skillnaden mellan en god Dansk byrå- med den trygghet detta innebär- och ett tveksamt utländskt erbjudande innebär.

Trygghet på resan

Vi erbjuder våra kunder en enastående trygghet. Våra erfarna medarbetare känner våra destinationer och kan erbjuda en synnerligen kvalificerad och god rådgivning baserad på kundens individuella önskemål. Bokar man sin jaktresa genom oss är man säkrad vid eventuell konkurs, genom den danska Resegarantifonden. Vårt mångåriga medlemskap i Dansk Resebyråförening är en säkerhet för professionell hantering genom hela jaktresan, även vid de tillfälle något inte går helt enligt plan. Som kund hos oss kan man räkna med uppbackning och hjälp dygnet runt via vår nödtelefon.

Jaktresor av högsta kvalitet

Våra lokala jaktresearrangörer har under många år bevisat sina höga kvalitéer, vår utgångspunkt är att bara samarbeta med branschens bästa. Våra lokala jaktpartners överlåter en massa administration och marknadsföring på oss så de helt kan koncentrera sig på det de är bäst på, nämligen att erbjuda kunden den absoluta bästa jaktupplevelsen. Vår kostnad för att utföra ”fotarbetet” och reseplaneringen betalas av partnern – icke av kunden!

Din viktigaste resepartner och säkerhetsnät

Om en jaktresekund från ett annat  land, där vi inte representerar en bestämd partner, bokar en resa direkt, kommer han få betala ungefär detsamma för resan som om han bokat genom Limpopo Travel. Men det blir utan den trygghet vi kan erbjuda! Han får inte kvalificerad rådgivning innan valet av jaktresa. Han får ingen hjälp med att arrangera själva resan med allt vad detta innebär med flygreservationer, vapentransport, billigaste hotell mm. Går något galet under resan står han helt ensam med bekymret och går det riktigt galet och slutar med krav på ersättning skall den resande kämpa med en säljare som kanske befinner sig på andra sidan jordklotet. Detta är realiteten för alla de som väljer att gå utanför en välrenommerad dansk byrå som Limpopo Travel & Diana Jaktresor!

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor