Mauritius är en jaktupplevelse utöver det vanliga

Höjdpunkter

  • En jägare tropiska paradis
  • Fiska på färgsprakande korallrev
  • speciella vilda arter
  • Unika naturupplevelser

Jakt i Mauritius

Bland jägare och fiskare är ön nog mest känd för det utmärkta big-game fisket i månaderna november till maj. Går du med en hemlig dröm om en dag att få kämpa med 1.000 pund muskler i skummande raseri i ändan av en fiskelina? Så är Mauritius stället där drömmen blir verklighet medan din äkta hälft njuter av en mojito under palmerna i lodgens lyx wellness center. Marlin, sailfish, wahoo, guldmakreller och ett myller av hajar kan fiskas omkring ön.

Du kan också jaga rusa hjort i världsklass på Mauritius. Vi har tillgång till det bästa revir där hjortarna är så stora att det uteslutande avskjuts kapitala hjortar i guldmedaljklass. En självklar trofé till samlingen. Hos samma outfitter arrangerar vi jakt på öns variant av vildsvin – ”brown pigs” – och fågeljakt på fasaner och rapphöns.

Det är massor av utmaningar – försök evt. att fånga en sailfish, nedlägga en rusa hjort och två fasaner inom 24 timmar – en såkallad McMoris – den ultimativa tropiska upplevelsen, den klassiska McNab! Blir man trött av jakt och fiske är möjligheterna för tropiska upplevelser ändlösa. Golf, dykning (på ett av världens största korallrev), trekking och sport av alla slag. Man KAN ju också välja att bara slappa och njuta av den utsökta maten.

Sökresultat
HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Sten Sjögren

Telefon: 070-830 53 43

Ulrik Wilhelmsson

Telefon: +46 705 88 66 40

Mikael Olsson

Telefon: 073-977 81 26

Peder Brännström

Telefon: 070 606 46 00

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor