Bockjakt i Polen

Bockjakt i Polen är en gammal och fin jakttradition. Säsongen startar en vecka före den danska och svenska vårjakten i maj månad och fortsätter ända fram till och med september. Det är med andra ord möjligt för en tidigare vårpremiär än på hemmareviren och en spännande traditionell brunstjakt med lockpipa i juli/augusti. Är man en sann entusiast för bockjakt bör man inte gå miste om någon av möjligheterna.

Det polska beståndet av rådjur, som är tätt och av mycket god kvalité, är resultatet av mångårig stram och varsam viltförvaltning och får jägare från hela nordvästliga Europa att strömma till de vidsträckta polska jaktmarkerna för att finna jaktlyckan. Vi förfogar över ett antal av de absolut bästa statsgodsreviren i den västliga delen av Polen, som alla kan erbjuda bockjakt med toppkvalité.

De polska reviren bjuder på olika trofékvalitéer, och man kan därför fritt välja om man vill skjuta flera mindre bockar eller man vill söka efter speciellt stora kapitala bockar. Statsgodsreviren har välutbildade, erfarna och ansvarsfulla jaktguider, som var och en förfogar över eget område på reviret, som de känner lika väl som sin egen byxficka.

Jakten sker oftast som smygjakt eller vaktjakt från jakttorn vilka är placerade optimalt i förhållande till viltets rörelse på det enskilda reviret.  Det jagas två gånger per dag, från tidig morgon före soluppgången och åter på eftermiddagen/kvällen omkring solnedgången. Oavsett vilken tidpunkt på säsongen man väljer att jaga bock är det alltid möjligt att kombinera jakten med jakt på vildsvin tidigt på morgonen eller sent på kvällen, då vildsvinen är mest aktiva.

Vi har möjlighet att göra fastprisarrangemang, där man som jägare endast behöver följa  guidens anvisningar och inte riskerar extraräkning för stora troféer. Det är också möjligt att utnyttja vår allmänna prislista eller våra graderade priser i flera kategorier. Du låter oss endast få veta hur du vill ha det, och vi vill härifrån skräddarsy din resa efter dina önskningar!

Sökresultat
Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor