Medarbetare

Sten Sjögren - Jaktresekonsulent

Sten har under årens lopp arbetat som agent för flera olika svenska och danska jaktreseföretag. Han har mycket stor erfarenhet som reseledare för grupper runt om i världen.

Sten har själv jagat i ca 40 år - de senaste 30 åren med stort fokus på utlandsjakt och jagat i 6 världsdelar.
Förutom i Skandinavien har han jagat intensivt i såväl USA, Kanada, Alaska, Syd Amerika som i Europa, Centralasien, Afrika, Australien och Nya Zealand.

Han jagar gärna med såväl studsare som hagelbössa och han har egna erfarenheter att dela med sig av beträffande de flesta former av jaktresor världen över.

Mikael Olsson - Jaktresekonsulent

Mikael Olsson – i jaktkretsar också känd som Micke – har bred erfarenhet av jakt i stora delar av världen. Utöver att förmedla jaktresor till hela världen, arbetar Micke i en jaktbutik i Sverige.

Peder Brännström - Jaktresekonsulent

Har stor erfarenhet av jakt med både hagel och kula sedan barndomen. Uppvuxen i Sörmland, har jagat och jagar allt från småvilt till dov- och kronhjort, vildsvin och älg. Utomlands är det framförallt drevjakter runt om i Europa, men är även oerhört intresserad hagelskytt, där duvor i Cordoba, Argentina tagit honom som längst.  

Maj-lis Sjögren - Säljassistent & Support

Maj-lis har varit anställd hos Diana Jaktresor som administrativ support för Sverige sedan augusti 2012. Hon servar de svenska kunderna med information, erbjudande, kataloger och hemsida. Maj-lis har rest mycket i utlandet - de senaste åren även på jaktresor.

Ulrik Wilhelmsson - Jaktresekonsulent

Ulrik har jagat runt om i världen i över 20 År och har fortfarande passion för våra Skandinaviska jakttraditioner.

Drevjakter i Polen, Turkiet, Kroatien och Bulgarien blandat med individuell jakt i Afrika, Australien, Canada , England och mer krävande bergsjakt Kirgizistan är exempel på resor han upplevt och gärna berättar om.

Ulrik hjälper Er gärna att hitta rätt jaktresa world wide. Förutom jobbet som Jaktresekonsulent jobbar Ulrik som Projektkonsult.

Medarbetare i Danmark

Claus Moltrup - VD och styrelseledamot

Claus har en lång karriär med verkställande jobb och styrelseposter i ett brett utbud av företag inom olika branscher.

Efter 12 år i revisors branschen blev Claus anställd i L'EASY A / S där han fungerade som direktör i 9 år och därigenom fick sin kommersiella bakgrund och erfarenhet av hur viktigt det är att kunden är nöjd och hur tillväxtpotentialen kan utnyttjas lönsamt. Under krisåren 2009-2015 var Claus koncernchef för Autorola A / S, där uppdraget också var lönsamhet med särskilt fokus på produktutveckling och tillväxt på nya marknader utomlands.

Vid sidan av hans ledande befattningar har Claus arbetat och fungerar fortfarande som extern styrelseledamot i ett antal danska företag. Genom sitt nätverk och tidigare jobb har han kontakt med många människor i Danmark såväl som utanför landet.

Tina Jeppesen - Direktör och styrelseledamot

Blev anställd i Limpopo Travel A/S som adm. direktör  2003. Tina har arbetat i resebranschen sedan 1991 och har besökt det mesta av världen.

Resorna går till den afrikanska kontinenten men hon har också en stor erfarenhet av resor till Canada, Australien, New Zealand, Argentina och det mesta av Europa.

Som så många andra jägare har Tina sin jaktdebut i Polen detta var i början av 1990 talet. Hon anställdes som dirktör för Limpopo Travel A/S i 2003.

Ulla Fregerslev - Resekonsult

Blev anställd hos Limpopo Travel våren 2007. Ulla har befattat sig med försäljning och produktion av jaktresor till de flesta kontinenter sedan 1987 som produktansvarig hos Diana Hunting Tours.

Åren 1978 - 1987 har Ulla tagit hand om andra delar av resebranschen och hon har rest mycket i såväl det sydliga som i det östliga Afrika samt i Canada, Alaska och en lång rad europeiska jaktländer.

Anne Fick - Resekonsult

Anne är ansvarig för många destinationer i Polen. Det är inte överdrivet att säga att Anne kan jakten på de bästa polska statsrevir bättre än någon annan. Hon har rest landet runt, kors och tvärs och känner de flesta av jaktpersonalen personligt. Anne är naturligtvis själv jägare och har dyrkat alla de polska jaktformer med stor iver genom många år.

Anne startade som elev hos Diana jaktresor 1982. Genom åren har hon huvudsakligen engagerat sig med resor till Polen och sedan 1996 som destinationsansvarig.

Linda Bertelsen - Resekonsult

Från 1983 till 2003 var Linda anställd hos Diana Hunting Tours där hon tog hand om jaktresor till Polen och även Estland, Russland, Bulgarien och Rumänien.

I förbindelse med en resa till Sydafrika i 1998 fick hon stort intresse för denna delen av världen och började år 2000 att arbeta med resor till Afrika.

Hon blev anställd hos Limpopo Travel från starten den 1. augusti 2003.

Linda har besökt Afrika många gånger och har nedlagt de flesta afrikanska antilop-arter och hon är speciellt förtjust i Sydafrika och Namibia.

Erik Pedersen Brinkmann - Resekonsult

Blev anställd hos Limpopo Travel sommaren 2006 efter att ha arbetat i sjöfartsbranschen och livsmedelsbranschen i mer än 12 år.

På grund av sin stora passion för resor skiftade han bransch och har bl.a. rest och jagat i Sydafrika, Namibia, Zimbabwe, Zambia, Mozambique, Uganda, Tanzania och Botswana. Erik är naturmänniska med speciellt intresse för jakt och fiske och har jagat i Sverige, England, Canada, Kurgan(Russland), Tyskland, Tyrkiet, Rumænien och Polen.

Joakim Pedersen - Resekonsult

Joakim blev anställd augusti 2014. Hans starka sida är resor han gjort till många destinationer i Polen. Bland annat har Joakim besökt alla våra polska statsrevir och har därför en stor kunskap om alla våra resmål i Polen.

Joakim är född och uppvuxen i en familj som alla delar passionen för jakt, och han har därför haft jaktkort sedan han var 16 år gammal. Utöver att vara ivrig hagelbösse jägare i Danmark, tycker Joakim också om att resa med geväret till länder som Tyskland, Sverige och självfallet Polen.

Michael Holstein Schmidt - Resekonsult

Michael har jagat i över 40 år, främst fågeljakt i Jylland och på Fyn. Under sin första anställning hos Diana Jagtrejser från 2006 till 2013 fick han också ingående kunskap om bössjakt, där han var ansvarig för försäljningen av jaktresor till Balkan, Östeuropa och Skandinavien. Han har jagat olika viltarter i dessa länder, och det blev även en jakt i Afrika. Michael började på nytt hos Diana/Limpopo i oktober 2023 och ansvarar nu för försäljningen av jaktresor till Balkan, Turkiet, Bulgarien och Ungern.

Lars Storgaard - Resekonsult

Lars Storgaard som driver vårt kontor i Ulstrup (Jylland), är med sina 22 år i jaktresebranschen en enorm kapacitet - och Lars delar mycket gärna med sig av sina erfarenheter.

Det har genom åren blivit en hel del resor till den afrikanska kontinenten - speciellt många till Namibia, Sydafrika och Zimbabwe - både på individuella resor och som reseledare på diverse gruppresor. Lars har också stor jakterfarenhet från Asien, Nordamerika och de flesta jaktländer i Europa.

Mark Longhi Andreasen - Resekonsult

Mark arbetar som vår agent på Själland och du kan ofta träffa på honom på skjutbanorna vid Köpenhamn där han träningsskjuter. Passionen för jakt och aktiviteter runt detta startade då han som barn var drevkarl och klappare vid hans fars jakter. Passionen har de senaste 12 åren vuxit till sig så han i dag lägger mesta möjliga tid på allt från rävjakt till bergsjakt, samt hans stora lidelse för bockjakt och vaktjakt på vildsvin i Sverige som fordrar tålmodighet.

Trots sin unga ålder har Mark besökt mer än 75 länder, däribland Zambia där han tillbringade 3 månader hos vår partner Kwalata Safaris som gav honom stor erfarenhet om jakt på Big game. Skulle du gå och drömma om ett fjärran jaktäventyr men saknar en reskamrat är Mark öppen för att följa med.

Du kan följa Mark på Instagram på konto The_wild_fever

Mette Skovsgaard - Säljsassistent & Support

Blev anställd hos Limpopo Travel i 2006. Mette har förmedlat resor till den sydliga delen av Afrika hos Diana Hunting Tours i perioden 1996-2000. Efter några år i möbelbranschen kom hon tillbaka till resebranschen. Mette är resvan och har på sina många utlandsresor bland annat besökt Zimbabwe, Namibia, Sydafrika och Mauritius

Sacha Schaffrath - Säljsassistent & Support

Blev anställd på Limpopo Travel 2004 efter att ha varit anställd med jaktresor hos Diana Hunting Tours från 2002. Sacha har fått sin utbildning i resebranschen hos Kilroy Travels, därefter fortsatte hon
hos Star Tour med försäljning av semesterresor.

Åse Svedal - Ekonomi

Åse blev anställd på Limpopo Travel 2009 efter 25 år i samma ställning hos Diana Jaktresor.

Medarbetare i resten av världen

Jacob Konter - Resekonsulent för Holland

Jacob startade sin jaktkarriär redan som pojke med att fiska och skjuta med luftgevär. Efter han gick ut skolan fick han jobb i en jaktaffär och på en skjutbana.

Jacob är en fullfjädrad jägare på small-game och efter 1985 när han första gången besökte England var det hjortviltet som blev hans passion. Utöver sin agent-roll för Diana Jaktresor är Jacob dagligen ledare i en av Hollands största jaktbutiker. Jacob har mer än 35 års erfarenhet av jakt och jaktresor.

Attila Papp - Resekonsult i Ungern och Rumänien

Anställd hos Diana jaktresor den 1 november 2006

Attila har 15 års erfarenhet inom jaktbranschen med att ta sig an gäster i Ungern och Rumänien.

Han har haft sitt jaktkort sedan 1992. Han är också registrerad turistguide och diplomerad ingenjör i viltförvaltning.

Han är amatörfotograf på sin fritid.

Stian Normann - resekonsulent i Norge

Stian har jagat sedan han var en liten gosse och genom tiden utvecklat stor passion för speciellt Big Game jakt. Han har varit i den norska militären i 11 år, är gift och har två barn. Familjen bor på en liten gård på en liten ö tillsammans med deras många djur.

Stian har varit på jakt i 4 olika länder och är alltid öppen för att vidareutveckla sin erfarenhet ytterligare.

Frank Robert Lund - Resekonsulent i Norge

Frank är uppväxt med skog och fjäll och jakten är hans stora intresse.

Han har en profesionell bakgrund och over 30 års erfarenhet med naturförvaltning i Östnorge. I egenskap som jägare och utöver jakt i Norge har han mångårig erfarenhet från många europeiska länder samt Sydafrika och Namibia.

Han håller av både jakt med hagelbössa och gevär och delar gärna med sig av sina erfarenheter. Härutöver er Frank redaktör för det norska bladet "Hjortviltet som publiceras både digitalt och i tryck.

Robert Räiha - Resekonsulent i Finland

Anställd på Limpopo Travel & Diana Jaktresor som jaktresekonsult i Finland sedan 2007.

Säljer alla våra produkter och är en ytterst erfaren jägare som har rest i större delen av världen.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor