Medarbetare i Danmark

Claus Moltrup - Adm. Direktör och styrelseledamot

Claus, som har en revisor bakgrund, har en lång karriär med verkställande jobb och styrelseposter i ett brett utbud av företag inom olika branscher.

Efter 12 år i revisors branschen blev Claus anställd i L'EASY A / S där han fungerade som direktör i 9 år och därigenom fick sin kommersiella bakgrund och erfarenhet av hur viktigt det är att kunden är nöjd och hur tillväxtpotentialen kan utnyttjas lönsamt. Under krisåren 2009-2015 var Claus koncernchef för Autorola A / S, där uppdraget också var lönsamhet med särskilt fokus på produktutveckling och tillväxt på nya marknader utomlands.

Vid sidan av hans ledande befattningar har Claus arbetat och fungerar fortfarande som extern styrelseledamot i ett antal danska företag. Genom sitt nätverk och tidigare jobb har han kontakt med många människor i Danmark såväl som utanför landet.

Tina Jeppesen - Direktör och styrelseledamot

Blev anställd i Limpopo Travel A/S som adm. direktör  2003. Tina har arbetat i resebranschen sedan 1991 och har besökt det mesta av världen.

Resorna går till den afrikanska kontinenten men hon har också en stor erfarenhet av resor till Canada, Australien, New Zealand, Argentina och det mesta av Europa.

Som så många andra jägare har Tina sin jaktdebut i Polen detta var i början av 1990 talet. Hon anställdes som dirktör för Limpopo Travel A/S i 2003.

Erik Hahn Pedersen - Rejsekonsulent & Styrelseledamot

Erik Hahn Pedersen – jagat i snart 40 år – först med hagelbössa senare med gevär. Den stora passionen är bockjakten, inte minst i Sverige och England. Många av dessa bockjakter är filmade av Hunters Video och har blivit bakgrund till många föredrag omkring bockjakt på speciellt stora bockar.

Ut över jobbet som jaktrese-säljare, sitter Erik i direktionen med Tina Jeppesen – och har också plats i Diana – Limpopo styrelsen.

Ulla Fregerslev - Resekonsult

Blev anställd hos Limpopo Travel våren 2007. Ulla har befattat sig med försäljning och produktion av jaktresor till de flesta kontinenter sedan 1987 som produktansvarig hos Diana Hunting Tours.

Åren 1978 - 1987 har Ulla tagit hand om andra delar av resebranschen och hon har rest mycket i såväl det sydliga som i det östliga Afrika samt i Canada, Alaska och en lång rad europeiska jaktländer.

Anne Fick - Resekonsult

Anställd augusti 2008 på Limpopo Travel.

Anne är mycket välkänd av riktigt många jägare för hennes stora professionalism, enorma kunskap och erfarenhet speciellt om Polen samt hennes trevliga bemötande och behagliga sinneslag.

Anne Fick var från 1982 (där hon startade som elev) till 2008 anställd hos Diana Hunting Tours där hon sommaren 2007 firade sitt 25 års jubileum. Anne har till stor del haft hand om jaktresor till Polen sedan 1996 som produktansvarig. Anne har själv rest och jagat mycket i Polen så det är inte många krokar i detta fantastiska jaktland som hon inte har besökt.

Linda Bertelsen - Resekonsult

Från 1983 till 2003 var Linda anställd hos Diana Hunting Tours där hon tog hand om jaktresor till Polen och även Estland, Russland, Bulgarien och Rumänien.

I förbindelse med en resa till Sydafrika i 1998 fick hon stort intresse för denna delen av världen och började år 2000 att arbeta med resor till Afrika.

Hon blev anställd hos Limpopo Travel från starten den 1. augusti 2003.

Linda har besökt Afrika många gånger och har nedlagt de flesta afrikanska antilop-arter och hon är speciellt förtjust i Sydafrika och Namibia.

Erik Pedersen Brinkmann - Resekonsult

Blev anställd hos Limpopo Travel sommaren 2006 efter att ha arbetat i sjöfartsbranschen och livsmedelsbranschen i mer än 12 år.

På grund av sin stora passion för resor skiftade han bransch och har bl.a. rest och jagat i Sydafrika, Namibia, Zimbabwe, Zambia, Mozambique, Botswana och Seychellerna. Erik är naturmänniska med speciellt intresse för jakt och fiske och har jagat i Sverige, England, Canada, Kurgan(Russland), Tyskland och Polen.

Kristina Møller Nielsen - Resekonsult

Kristina har 20 års erfarenhet i jaktresebranschen och har tidigare varit anställd hos Diana Jaktresor.

Kristina har genom åren arbetat upp en enorm expertis i jaktresor till de brittiska öarna och har stor förkärlek till jaktresor till England, Irland, Skottland & Grönland.
Jaktkort sidan 1995, ivrig jägare med gevär/hagelbössa, naturälskare, seglar kajak och tar till vara alla tillfällen att vara ute i naturen.

Joakim Pedersen - Resekonsult

Joakim blev anställd augusti 2014. Hans starka sida är resor han gjort till många destinationer i Polen. Bland annat har Joakim besökt alla våra polska statsrevir och har därför en stor kunskap om alla våra resmål i Polen.

Joakim är född och uppvuxen i en familj som alla delar passionen för jakt, och han har därför haft jaktkort sedan han var 16 år gammal. Utöver att vara ivrig hagelbösse jägare i Danmark, tycker Joakim också om att resa med geväret till länder som Tyskland, Sverige och självfallet Polen.

Lars Storgaard - Resekonsult

Lars Storgaard som driver vårt kontor i Ulstrup (Jylland), är med sina 22 år i jaktresebranschen en enorm kapacitet - och Lars delar mycket gärna med sig av sina erfarenheter.

Det har genom åren blivit en hel del resor till den afrikanska kontinenten - speciellt många till Namibia, Sydafrika och Zimbabwe - både på individuella resor och som reseledare på diverse gruppresor. Lars har också stor jakterfarenhet från Asien, Nordamerika och de flesta jaktländer i Europa.

Mark Longhi Andreasen - Resekonsult

Mark arbetar som vår agent på Själland och du kan ofta träffa på honom på skjutbanorna vid Köpenhamn där han träningsskjuter. Passionen för jakt och aktiviteter runt detta startade då han som barn var drevkarl och klappare vid hans fars jakter. Passionen har de senaste 10 åren vuxit till sig så han i dag lägger mesta möjliga tid på allt från rävjakt till bergsjakt, samt hans stora lidelse för bockjakt och vaktjakt på vildsvin i Sverige som fordrar tålmodighet.

Trots sin unga ålder har Mark besökt mer än 55 länder, däribland Zambia där han tillbringade 3 månader hos vår partner Kwalata Safaris som gav honom stor erfarenhet om jakt på Big game. Skulle du gå och drömma om ett fjärran jaktäventyr men saknar en reskamrat är Mark öppen för att följa med.

Du kan följa Mark på Instagram på konto The_wild_fever

Peter Nielsen - Resekonsult

Peter Nielsen har rest till Polen sedan 2000 och sålt jaktresor sedan 2003. Hans specialiteter är Polen och Ungern. Peter älskar jakt på kronhjort, vildsvinsjakt, drevjakt och bockjakt – eller enbart jakt i Polen. Han är en erfaren jägare med jaktresor till Ungern, Spanien, Sverige och Tyskland på sin meritlista.

Jesper Cardi - Resekonsulent & reseledare

Jesper Cardi är vår reseledare där det är önskan om en reseledare på jakt- och fiskeresor. Jesper Cardi har arbetat i jaktbranschen det mesta av hans liv, bland annat. som skytt på danska och engelska gods.

Det har genom åren blivit en hel del utlandsresor, bland annat till Sydafrika, Namibia, Kenya, New Zealand, Grönland och det mesta av Europa.

Jesper Cardi är knuten till Limpopo Travel & Diana Jaktresor och Atlantik Travel.

Julie Bonne Hansen - Agent

Julie är anställd som agent efter att ha varit kontorselev i administration och assistent i supporten.

Julie är upplärd i jakt av sin far. En av hennes stora natur-, vilt- och jaktupplevelser fick hon hösten 2014, då hon hade en månads praktikperiod på Berleburg i Tyskland. 

Jutta Kolding - Avdelningschef Säljsupport

Jutta blev anställd i Limpopo Travel /Diana jaktresor år 2015 och blev avdelningschef i 2016. Jutta har under mer än 30 år arbetat med resor, delvis som resekonsult, som biljettmedarbetare och som administrativ medarbetare.

Jutta är utbildad på DSB för både affärsresor, resor och gruppresor, och har senare arbetat med ungdomsgrupper i Kilroy Travels, Safari Travel i Adventure Safari och Business Travel hos Carlson Wagonlit Travel, VIA Egencia Travel och senast som BCD Travel back office medarbarbetare.

Mette Skovsgaard - Säljsassistent & Support

Blev anställd hos Limpopo Travel i 2006. Mette har förmedlat resor till den sydliga delen av Afrika hos Diana Hunting Tours i perioden 1996-2000. Efter några år i möbelbranschen kom hon tillbaka till resebranschen. Mette är resvan och har på sina många utlandsresor bland annat besökt Zimbabwe, Namibia, Sydafrika och Mauritius

Sacha Schaffrath - Säljsassistent & Support

Blev anställd på Limpopo Travel 2004 efter att ha varit anställd med jaktresor hos Diana Hunting Tours från 2002. Sacha har fått sin utbildning i resebranschen hos Kilroy Travels, därefter fortsatte hon
hos Star Tour med försäljning av semesterresor.

Lise Haugaard Lentz Thomsen - Trainee

Lise är anställd som kontorselev med inriktning på administration och befinner sig dagligen i support-gruppen.

När hon inte är på kontoret, är hon deltidsbrandman. Lise har fått mycket av sitt intresse för jakt och natur genom sin far.

Mogens Larsen - Ekonomi ansvarig

Blev anställd på Limpopo Travel 2003 med ansvar för ekonomin i ett samarbete med Revisionen och ägarna av Limpopo Travel A/S.

Mogens är utbildad på ett revisionskontor och har dessutom varit anställd på bl.a. FDB, Kellog´s och Nissan.

Åse Svedal - Ekonomi

Åse blev anställd på Limpopo Travel 2009 efter 25 år i samma ställning hos Diana Jaktresor.

Medarbetare i Sverige

Sten Sjögren - Resekonsulent

Sten har under årens lopp arbetat som agent för flera olika svenska och danska jaktreseföretag. Han har mycket stor erfarenhet som reseledare för grupper runt om i världen.

Sten har själv jagat i ca 40 år - de senaste 30 åren med stort fokus på utlandsjakt och jagat i 6 världsdelar.
Förutom i Skandinavien har han jagat intensivt i såväl USA, Kanada, Alaska, Syd Amerika som i Europa, Centralasien, Afrika, Australien och Nya Zealand.

Han jagar gärna med såväl studsare som hagelbössa och han har egna erfarenheter att dela med sig av beträffande de flesta former av jaktresor världen över.

Mikael Olsson - Agent

Mikael Olsson – i jaktkretsar också känd som Micke – har bred erfarenhet av jakt i stora delar av världen. Utöver att förmedla jaktresor till hela världen, arbetar Micke i en jaktbutik i Sverige.

Erland Carlsson - Resekonsulent

Erland har stor erfarenhet av jakt både i Sverige och utomlands.

Han har under senaste 25 åren guidat grupper på ett riktigt stort antal jaktresor i framförallt Östeuropa.

Erland har också  stor erfarenhet av jakt runt om i världen.

Han är en inbiten jägare som jagat intensivt sedan han var liten.

Adam Andersson - Resekonsult

Adam Andersson är 37 år och går gärna på jakt utomlands och har varit i Sydafrika , Namibia och Polen ett tiotal gånger. Adam har under många år arbetat med jakt, skogsarbete och viltförvaltning och är i skogen i princip varje dag. Sysslat med utlandsresor sedan 2010. Jaktlig allätare men med inriktning på klövvilt. Favoritjakterna är pyrschjakt efter en speciell bock eller att jaga vildsvin med ställande hund. Pratar gärna jakt och svarar på dina frågor och funderingar.

Maj-lis Sjögren - Säljassistent & Support

Maj-lis har varit anställd hos Diana Jaktresor som administrativ support för Sverige sedan augusti 2012. Hon servar de svenska kunderna med information, erbjudande, kataloger och hemsida. Maj-lis har rest mycket i utlandet - de senaste åren även på jaktresor.

Medarbetare i resten av världen

Jacob Konter - Agent för Holland

Jacob startade sin jaktkarriär redan som pojke med att fiska och skjuta med luftgevär. Efter han gick ut skolan fick han jobb i en jaktaffär och på en skjutbana.

Jacob är en fullfjädrad jägare på small-game och efter 1985 när han första gången besökte England var det hjortviltet som blev hans passion. Utöver sin agent-roll för Diana Jaktresor är Jacob dagligen ledare i en av Hollands största jaktbutiker. Jacob har mer än 35 års erfarenhet av jakt och jaktresor.

Attila Papp - Resekonsult i Ungern och Rumänien

Anställd hos Diana jaktresor den 1 november 2006

Attila har 15 års erfarenhet inom jaktbranschen med att ta sig an gäster i Ungern och Rumänien.

Han har haft sitt jaktkort sedan 1992. Han är också registrerad turistguide och diplomerad ingenjör i viltförvaltning.

Han är amatörfotograf på sin fritid.

Frank Robert Lund - Agent i Norge

Frank är uppväxt med skog och fjäll och jakten är hans stora intresse.

Han har en profesionell bakgrund och ca. 20 års erfarenhet med naturförvaltning i Östnorge. I egenskap som jägare och utöver jakt i Norge har han mångårig erfarenhet från många europeiska länder samt Sydafrika och Namibia.

Han håller av både jakt med hagelbössa och gevär och delar gärna med sig av sina erfarenheter.
Härutöver sitter Frank i redaktionsrådet för det norska bladet "Hjortviltet.

Robert Räiha - Agent i Finland

Anställd på Limpopo Travel & Diana Jaktresor som jaktresekonsult i Finland sedan 2007.

Säljer alla våra produkter och är en ytterst erfaren jägare som har rest i större delen av världen.

Stäng

Har du anmält dig för att få vårt Nyhetsbrev?

  • Mottag exklusiva erbjudande på jaktresor
  • Få spännande information om jaktresor
  • Var uppmärksam på olika återbudsresor