Kombijakt i Polen

Lugn, inte krävande, trevlig och billig. En riktig jägare trivs bäst med goda kamrater, Kombijakt är en populär kombination av tryckjakt och individuell jakt på hösten, Det arrangeras vanligtvis tryckjakter för grupper om 5-6 jägare på förmiddagen, varefter eftermiddagen används till individuell jakt. Jakterna är ofta omväxlande och supertrevliga i goda kamraters sällskap.

Vi förfogar över en rad av de absolut bästa statsskogsrevir i den västra delen av Polen, där en del av dessa kan erbjuda kombinationsjakter av god kvalité. Statsskogsreviren har välutbildade, erfarna och ansvarsfulla jägare/guider som alla har arbete som är knutet till reviret. .

Jakten startar med uppställning vid soluppgången där jaktledaren/chefen informerar om kommande jakt och uppmärksammar säkerheten under jakten. Normalt genomförs jakten som ett 4 dagars arrangemang med 3 dagar jakt, och det behövs vanligtvis 5-7 jägare för att täcka upp i såtarna ordentligt under tryckjakten. Tryckjaken genomförs på förmiddagen fram till lunch, varefter varje jägare får sig tilldelad en jaktguide och man fortsätter jakten som smygjakt efter hondjur och vildsvin.

Jaktformen är ett lugnt alternativ till de stora drevjakterna.  Resultatet per jägare är i regel lite högre än på drevjakterna och den kamratliga samvaron blir, på grund av gruppens begränsade storlek, mera intim. Som regel är det möjlighet att köpa kött med sig hem till attraktiva priser.

Många grupper bokar jakterna år efter år tillsammans med sina goda jaktkamrater. Det kan jagas på fastpris eller efter prislista helt efter eget önskemål. Men pass på, det uppstår snabbt ett behov att vända tillbaka och återuppleva den fina upplevelsen.

Sökresultat
Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor