Hondjursjakt i Polen

Att lista sig inom skotthåll av en grupp kronhindar är allt annat än lätt. Det finns alltid ett par vaksamma ögon och öron bland dem. När det lyckas är känslan av jaktlig succé total. När mesta möjliga jaktupplevelser till minsta möjliga pengar är målet, så är de polska höstjakterna på hondjur och kalvar/lamm ett riktigt gott val på det perfekta jaktresearrangemanget.

Det är en väsentlig del i viltförvaltningen att skjuta av hondjur/kalvar/lamm varje år. En stor andel av dessa nedläggs genom individuell jakt.  Eftersom avskjutningsavgifterna är rimliga och fordringarna stora att överlista de vaksamma hindarna är det i regel minst lika stor utmaning som att nedlägga en brölande hjort vid troféjakten under brunstperioden.

Du får alltså mycket jakt för pengarna och du kan dessutom köpa och ta hem ditt kött till särskilt rimliga priser. Det ger jägaren en helt annan dimension att kunna servera resultatet av ansträngningarna för sina gäster.

Vi förfogar över en rad av de absolut bästa statsskogsreviren i den västra delen av Polen, som alla kan erbjud hondjursjakt i toppklass. Statsskogsreviren har välutbildade, erfarna och ansvarsfulla jaktguider, som var och en har sitt område att förfoga över i reviret, vilket de känner som sin egen byxficka.

Jakten sker oftast som smygjakt eller vaktjakt från jakttorn som är placerade optimalt i förhållande till viltets rörelse på reviret. Det jagas två gånger varje dag, tidigt på morgonen före soluppgång och åter på eftermiddag/kväll tills mörkret faller. Oavsett vilken tidpunkt man väljer för jakten efter hondjur är det alltid möjlighet att kombinera jakten med jakt på vildsvin tidigt på morgonen eller sent på kvällen, då vildsvinen är i rörelse och mest aktiva.

Många jägare återvänder ofta tillbaka på hondjursjakt med ett par goda jaktkamrater. Det är en god tradition, som för rimliga pengar skärper sinnena som jägare!

Sökresultat
Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor