Drevjakt i Polen

Drevjakt i Polen

Ljudet av skällande hundar närmar sig. Drevkarlarnas energiska tjoande avslöjar att en grupp vildsvin är på väg mot skyttekedjan.  Det rasslar i löven och du märker att pulsen stiger och bankar i din tinning. Där kommer de!

Drevjakt sätter sig i blodet. Och Polen är för många förbundet med årliga jakter på stamreviret där man har kommit på jakt under många år. Att antalet stamgäster är så stort som det är beror enbart på arrangemangens kvalité på våra många statsrevir.

Vi förfogar över ett stort antal av de absolut bästa statsskogsreviren i den västliga delen av Polen där de flesta kan erbjuda drevjakter i toppklass. Statsskogsreviren har välutbildade, erfarna och ansvarstagande jaktpersonal, som alla har sitt arbete i anslutning till reviret.

Jakten startar med uppställning vid soluppgången då jaktledaren/chefen informerar om jaktens utförande samt om säkerhetsföreskrifterna. Normalt genomförs våra drevjakter som 3-4 dagars arrangemang med 3 drevjaktsdagar, och det behövs vanligtvis 12-14 jägare för att täcka upp ordentligt i såtarna. 8-10 såtar drivs av under dagen, från tidig morgon till fram på eftermiddagen när skymningen faller. Såtarna är bestämda på förhand i förhållande till viltets förflyttning på reviret.

För många jägare är drevjakten den optimala formen för studsarjakt. Vilt i rörelse, adrenalin i blodet, ibland svåra och snabba skott och stora viltparader. Det händer verkligen något på en bra drevjakt!

Många grupper bokar jakterna igen år efter år, men vi arrangerar också drevjakter som är öppna för bokning för mindre grupper och enskilda jägare. Det kan jagas på fastpris eller efter prislista helt efter önskemål – vi erbjuder intensiva drevjaktsupplevelser till alla!

Sökresultat

Stäng

Har du anmält dig för att få vårt Nyhetsbrev?

  • Mottag exklusiva erbjudande på jaktresor
  • Få spännande information om jaktresor
  • Var uppmärksam på olika återbudsresor