« Tillbaka

Partner i Nuuk, Grönland

Vår partner i Nuuk är Nuuk Outdoor som ägs av dansken Kenneth Thomsen. Nuuk Outdoor är en firma med Tur/Charter med yrkestrafik i området och guidade turistturer med 3 st. godkända båtar för persontrafik.

Kenneth har bott i Grönland i 13 år och har även varit i Siriuspatrullen, men de senare åren har han arrangerat jakt-, fiske- och naturupplevelser i Nuukområdet. Kenneth är jägare och har jagat och fiskat under40 år och rest på ett otal jakt resor i Europa och Arktisk. Därutöver är Kenneth utbildad outfitter och erbjuder jakt på vildren, säl, polarräv och småviltjakt på hare och fjällripa. Dessutom arrangerar han sjöfågeljakt under vintermånaderna.

Jaktområdena är jättestora och för vildrensjakten förfogar Nuuk Outdoor över tre olika jaktområden. Två områden norr om Nuuk på ofantliga 500 km2 och 900 km2. Till dessa områden är båtresan ca 2 timmar. Det tredje området som ligger 2 ½ timme söder om Nuuk är också stort, 900 km2!

Terrängen är kuperad med 300-600 meters höjdskillnad och med ett medelmåttigt krav på jägarens kondition och fysiska förmåga.

Vi erbjuder också fiske efter fjällröding, hälleflundra och djuphavsfiske på stor torsk och rödfisk.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor