« Tillbaka

Gönye

Vår partner i Turkiet, Gönye Hunting Activities är en av de absolut mest betydande och största aktörerna på den turkiska jaktmarknaden. De har sitt huvudsäte i byen Konya i centrala Turkiet och de kan 2017 fira 20-års jubileum. De har under åren byggt upp en stor och professionell organisation med goda jaktguider, tolkar, chaufförer etc. Vi har samarbetat med Gönye sedan 2008. Jaktguiderna är generellt mycket erfarna och har en indgående kunskap om de revir de jagar i. Några talar lite engelska eller tyska, men man ska inte förvänta sig några stora språkkunskaper.

För jakt på det anatolska vildsvinet rår Gönye över imponerande 3 miljoner hektar i totalt 15 olika område av Turkiet,. Här arrangerar man både individuell jakt samt drevjakter.  De erbjuder också 11 olika revir i Taurusbergen för jakt på den mycket åtråvärda bezoar ibex. Dessutom erbjuder man jakt på det ovanliga Konya sheep,på anatolsk råbock och hjort, samt på anatolsk gazelle och anatolsk gems. På jakt i Turkiet är jaktguidningen i stort sett alltid 1:1, bortsett naturligtvis från drevjakter.

Generellt får man säga, att när man är på jakt i Turkiet möter man mycket stor vänlighet och tillmötesgående från de turkiska värdarna, men det är också viktigt att förstå att det är en annorlunda kultur och livsinställning man möter.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor