« Tillbaka

Malalcue Lodge

Malalcue Lodge är outfitters norra lodge och ligger vid staden Esquina, i Corrientes-regionen och med utsikt över Corrientefloden som mynnar ut i Parana River bara en bit bort. Denna vackra lodge med 6 rum och 5 badrum erbjuder den perfekta miljön för jägaren. Med en traditionell argentinsk konstruktion har denna tidigare resort för att ta emot jägare från hela världen och från lodgen erbjuds flera olika jakt- och fiskemöjligheter, såsom storviltsjakt, andjakt, rapphönsjakt och dorado fiske i Parana River.

Dagen på Malalcue Lodge börjar med en stor hemlagad frukost, varefter du transporteras till jaktområdet, där guiderna har förberett allt för jägarna. Beroende på jakt serveras lunch på fältet eller tillbaka på lodgen.

På Malalcue Lodge finns det inget undantag när det kommer till måltiderna och oftast serveras typiska argentinska grillrätter. På kvällen kan du koppla av framför den öppna spisen med en drink innan middagen serveras och det är inte ovanligt att kocken serverar kött från viltet du har skjutet på jakten, tillsammans med lokala argentinska viner.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor