« Tillbaka

KAWDY Outfitters

Colin & Alisha Niemeyer är dina värdar och vi är stolta över att välkomna dig till Kawdy Outfitters!

Colin växte upp i British Columbia och började hjälpa till hos Outfitters som en tonåring. Vid en ålder av 18 började han guida jakt på Stone Sheep. Som ung entreprenör, Colin köpte sitt första jaktområde vid en ålder av 23 medan han fortfarande gick på universitet, Niemeyer Outfitting lanserades. Colin fortsatte att guida Stone Sheep jakter i norra B.C. under sommar månaderna och tillbringade resten av säsongen att driva Niemeyer Outfitting i centrala BC, guida snöget, björnjakt, älg och puma jakt.

För några år sedan bestämde Stan Lancaster, en av Kanadas mest kända och respekterade Outfitters, att gå i pension. Sedan Stans familj nu driva sina egna outfitts, som innebar det att Kawdy blev plötsligt en mycket eftertraktat företag/jaktområde. Colin fick möjlighet att köpa verksamheten från Stan, och det tog inte lång tid att ta det beslutet. Colin och Alisha sålde Niemeyer Outfit och började övergångsprocessen med Kawdy Outfitters.

Efter att ha guidat i norra British Columbia i nästan 20 år, Colin är glad att det är nu är hans jaktområde! Och tack vare den otroliga infrastruktur som den tidigare ägeren byggde upp under hans 35-plus år här, är vi är glada att välkomna dig till några av de mest bekväma och välutrustade jaktläger i Kanada.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor