« Tillbaka

Fraser River Outfitters

Vår Outfitter John Sievers har varit i jakt branschen i över 30 år och är ett mycket respekterat namn bland Outfitters i Kanada. John Sievers och Diana har jobbat samman i 6 år och haft otaliga jägare på Svartbjörnjakt, och vi är stolta att kunna konstatera att alla våra jägare har skjutit sina björnar.

Vi jagar normalt 2x1 vilket innebär att 2 jägare jagar med 1 guide, man lämnar campen tillsammans och jägarne tar del av varandras upplevelser under jakten och skiftar smygjakterna fram till den anvisade björnen samman med guiden, om den visar sig vara skjutbar. Detta är ett framgångsrikt sätt att jaga då man kan ta hjälp av varandra under dagarna om det skulle behövas. Tillsammans med den erfarna guiden jagar man längs floderna, i bergen och längs kuster, stränder och vikar. Man avsöker terrängen med kikare och ser bl.a. också efter spår och pürschar sig därpå in till skotthåll. En mycket spännande jakt.

Man får som nämnt en guide med sig hela tiden på jakten. Guiderna har stor erfarenhet i att bedöma björnen och ombesörjer för fältpreparation av troféerna.

Alla talar engelska.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor