« Tillbaka

Adams Lake Outfitters

Outfittern Derek Davies driver och förvaltar Adams Lake Outfitters på heltid. Han gör allt för att uppfylla dina jakt förväntningar och se till att du har en oförglömlig jaktupplevelse på Adams Lake Outfit. Dereks utmärkta kunskaper om området och hans jaktförmåga resulterar i en stor framgång.

Jägarna flyger till Kamloops eller Kelowna i British Columbia, här möter Outfittern Derek Davies jägarna för vidare transport till jaktområdet, där väntat en underbar jaktupplevelse för våra jägare.

Vi har här några kommentarer från jägare som besökt och jagat med Adams Lake Outfitters: 

"Jag jagade svart björn med Adams Lake Outfitters på våren. Detta var min första björnjakt och min första resa till Kanada. Jag kunde inte ha valt ett bättre företag än Derek och hans besättning på Adams Lake Outfit. Den avslappnade atmosfären tillsammans med professionella guider och personal gjort detta till en oförglömlig resa. Jag vill och skall komma tillbaka. "
- Gauti Jóhannesson (Island)

"Jag har jagat över hela världen, Island, Namibia, Ryssland, Österrike, Polen, Tyskland, Storbritannien. Varje år reser jag till Kanada och varje gång till Derek Davies och hans team av biträdande guider såg till att jag hade en fantastisk jaktupplevelse som drivs av hans enastående jakt passion och goda resultat. "
- Marcus van Kleef (Nederländerna)

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor