KANADA | Svartbjörnsjakt i Alberta

Vi har 6 lediga platser under perioden 27 maj – 02 juni 2019. Man jagar 2:1 (1 guide och 2 jägare). Möjlighet för avskjutning av 2 björnar + varg.
Jakten sker i North-Central Alberta i ett område där det är ett lågt lokalt jakttryck på svartbjörnarna, för att området är ett non-baiting zone, och jakten sker därför uteslutande som ”spot and stalk”. Vår outfitter har genomfört riktigt bra jakter på svartbjörnarna i detta område de senaste 5 åren. Området har ett tätt bestånd av svartbjörn, och speciellt för den norra delen av Alberta är det också  möjligt att nedlägga björnar av olika färgvarianter, även inkluderat brun samt den mer sällsynta ljusgula färgvarianten. Man flyger till staden Edmonton i Alberta där outfittern tar emot våra jägare.
 
Det är inte för tidigt att boka din plats redan nu.
 
Pris per jägare
SEK 37 995:-
Inkl. 7 dagar uppehåll och 6 jaktdagar, 1 svartbjörn per jägare, jakt 2:1 (2 jägare delar på 1 guide), jaktlicens, 1 licens för svartbjörn + licens för 1 varg, skatter och wildlife avgift, fullt utrustad jaktcamp, all mat och logi under jakten, transport t/r från Edmonton till jaktområdet, all transport under jakten, grovpreparering av troféer, transport av troféer från campen till närmaste konservator, hotellövernattning före och efter jakten.
 

LÄS ALLT OM JAKTEN HÄR
 

Önskas ytterligare information eller boka så ring till
 

Sten Sjögren på tel. 070-830 53 43 eller mail sts@diana.dk

Mikael Olsson på tel. 073-977 81 26 eller mail micke@diana.dk

Erland Carlsson på tel. 070-275 21 81 eller mail erland@diana.dk

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor