EN JAKTKUNNING SUPPORT

Två av våra supportmedarbetare har fått jaktlicens

Den äldste säljsupporten, Jutta Kolding, samt den yngsta, Lise Thomsen, var torsdagen den 1 juni uppe för jaktprov. Bägge två blev godkända i första försöket. Båda är eniga om att utbildningen har varit spännande men även fordrande. Det har varit många kvällar och helger med läsning och prover på nätet. De har övat avståndsbedömning och teori tillsammans. Trots åldersskillnaden har det varit en fördel att de kunnat hjälpa varandra med varandras utmaningar.

Jutta är i vardagslag ledare för säljsupport-teamet och har många års erfarenhet från resebranschen. Natur och vilt har alltid legat varmt om hjärtat och nu var tiden inne att ta avlägga jaktprov. Hon gläder sig till att framöver kunna ta på jakt tillsammans med sin man och få en massa naturupplevelser. Jutta drömmer om att ta på jakt i Spanien eller Frankrike någon dag. ”Naturen är helt fantastisk på bägge ställena och det kunde vara skoj att uppleva jakt på annat vis än vad jag har upplevt här hemma i Danmark” uttalar sig Jutta.

Lise är den yngsta anställda säljsupportern och också den sist tillkomna i teamet som trainee. Hennes intresse för jakt och natur kommer från hennes far. Lise är ”vid sidan om lärd” av sin far och därför var det ingen överraskning att hon skulle ha jaktlicens. ”Jag gläder mig för att själv kunna ge mig ut och vara med i naturen” säger Lise. Till nästa år planerar Lise att ta en jaktresa till Polen med sin far och farbror och få en av hennes jaktdrömmar i uppfyllelse. Nummer 1 just nu är att skjuta en fin kronhjort på ett av de många reviren i Polen. Till sommaren väntar hagelskytteproven för dem och därefter blir det möjligt att ta kulvapenlicens.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor