Diana Jaktresor övertar NC Jagt ApS

Diana Jaktresor har länge velat utvidga jaktreseprogrammet att också omfatta jaktresor till Tyskland. Därför kan det med stor glädje meddelas att det är ingått ett slutavtal om övertagande av NC Jagt ApS av Diana Jagtrejser A/S.

NC Jagt ApS, som har specialiserats sig på att sälja jaktresor till Tyskland, startades från begynnelsen av Niels Christiansen, som i samarbete med sina guider varje år sänder ca 350 jägare på jaktresor till Tyskland. http://nc-jagt.dk

 

”Jag har under en period gärna velat överlåta mitt jaktresebolag, av den anledningen att jag inte kan springa från min dopattest” uttalar sig Niels Christiansen med en glimt i ögat och fortsätter ”det har varit avgörande för mig att finna ett jaktreseföretag som är känt för god kvalité och som hanterar sina kunder seriöst, därför gläder det mig att NC Jagt’s kunder och guider framöver blir knutna till Diana Group” slutar Niels.

”Vi hade glädjen att ha med Niels och NC Jagt’s guider på vår jaktreseshow och vi tvivlar inte på att såväl produktprogram som kundhantering överensstämmer med de värderingar vi önskar i Diana. Vi gläder oss till samarbetet med NC Jagt och särskilt gläds jag över den uppbackning och energi alla guider hos NC Jagt har visat och jag ser fram till att kunder i hela Norden kan erbjudas dessa möjligheter” upplyser Claus Moltrup.

NC Jagt ApS kommer, i nära samarbete med Diana Hunting i Svendborg, framöver drivas och marknadsföras som ett självständigt bolag med fokus på bra jaktresor till Tyskland till särskilt attraktiva priser.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor