Framtiden har aldrig varit närmare än nu

Vi är Northern Hunting, ett danskt jaktklädesmärke med en radikal annan uppfattning. Vi tror på värde för pengarna, utan att kompromissa med funktion eller kvalité.

Tillsammans med en perfekt passform och noggrann design gör att våra jaktkläder blir en upplevelse. Vi önskar att vara de bästa, inte mindre, därför designer vi allt själv här i Danmark. Mycket stämmer överens med värderingarna hos Limpopo Travel och Diana Jaktresor. Varför inte arbeta tillsammans på gemensam front?  Northern Hunting grundade verksamheten år 2015, på ren känsla och lite provokation.

Branschen saknade ett jaktklädesmärke med högt värde för pengarna. Vi kämpar för att göra toppkvalité till ett pris som kan accepteras, med en passform som är modernt och klädsamt, utan att gå på kompromisser med funktionen. Vi går faktiskt aldrig med på kompromisser!

Med mer är 20 års erfarenhet i att designa, producera och testa jaktkläder, tror vi på, att vi har den nödvändiga pålitligheten. För att bevisa detta, ger vi dig 5 års produktionsgaranti. Vi tar risken så du kan koncentrera dig på jakten! Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Tills vidare fungerar det, men det är fortfarande massor med arbete som ska göras!
Vi fortsätter med att köra på, och förhoppningsvis vill du vara med i vår strävan efter att forma den framtida klädbranschen för jägare.

Tillsammans med jägarna från Northern Hunting önskar vi dig en god resa med våra produkter.

Läs mer och se alla våra produkter på Northernhunting.com.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor