« Tillbaka

Transylvania

Dovhjort:
Alla våra revir är på minst 7 500 ha och ligger i första hand i lägre områden. Områdena är ofta lätt kuperade med skog, dungar, och ridåer som är nästintill en perfekt biotop.

Bock:
Våra bockrevir ligger i den centrala delen av Rumänien och vi har också tillgång till områden ett par timmars bilresa från Bukkaret. Alla våra revir är på minst 7 500 ha och ligger framförallt i lågt liggande landskap med lantbruk som odlar majs, solros, vete och naturligtvis de stora ängarna som råviltet älskar att uppehålla sig på. Områdena är ofta lätt kuperade med skog, dungar och ridåer som ger en nära nog perfekt biotop för råvilt och inte minst en fantastisk scen för många spännande smygjakter fram mot bockarna. Mot en mindre betalning (lokal) kan det arrangeras jakt från häst och vagn.

Kronhjort, björn och drevjakt:
Vår partner har åtskilliga områden i Transylvanien att välja mellan. Han är hela tiden i kontakt med de lokala ”game keepers” och det är för att försäkra sig om att våra jägare har möjlighet att nedlägga stora troféer.

Gems:
Jakten börjar ofta tidigt på morgonen med uppstigning, således att man från gryningen är klar med kikaren på ett ”hot spot” varifrån man har god överblick. Efter att en bra gems är lokaliserad startar jakten igen. Det bästa är att man jagar utmed berget eller neråt. I enskilda områden är det möjligt att övernatta primitivt i en stuga man hyr, på så sätt sparar man tid vid de dagliga upp- och nerstigningarna.

 

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor