« Tillbaka

Norra British Columbia

Själva jaktområdet ligger vid British Columbias norra gräns vid Yukonfloden, som börjar vid Atlin Lake i British Columbia. Jaktområdet ligger flera hundra kilometer från civilisationen och där väntar den perfekta vildmarksupplevelsen för våra jägare.

Efter ankomst till staden Whitehorse i Alaska börjar jakten med en charterflygning till det norra British Columbia, där jägarna flygs till ett av områdets fantastiska basläger. Här kommer våra jägare till uppvärmda stugor, ett fullt utrustat kök som serverar hemlagade rätter, varma bad och en erfaren och gästfri personal.

Efter en varm frukost lämnar man lägret på hästrygg vid det första dagsljuset tillsammans med sin guide och wrangler och jakten börjar. Man kan förvänta sig att tillbringa ett par timmar i sadeln varje dag, men det varierar beroende på var man upptäcker viltet och guidens plan för dagen. För jägare som inte föredrar att rida på häst eller endast önskar upplevelsen har möjlighet att jaga Moose från båt på några av områdets stora sjöar.

Med ett stort viltbestånd och enastående troféekvalitet är detta jaktområde unikt i Nordamerika. Man behöver inte förflytta sig långt från camperna för att jaga älg, caribou, snöget eller bergsfår. Möjligheten att jaga så många arter från en enda plats är helt unikt.

Området är mer än bara ett rikt djurliv och stor troféepotential. Området är också mycket naturskönt.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor