« Tillbaka

Limpopo Safaris

Limpopo Safaris " jaktområde är på ca 45.000 hektar , som ligger mitt i en storslagen och orörd natur såkallad bushveld i ett mycket kuperat område med massor av baobab träd och mer öppna områden med akacia träd . Floden Njelele , som är en biflod till Limpopo floden , rinner genom reservatet och skapar en perfekt miljö för den exotiska bushbucken och Nyalan .

Du finner detta område i nordligaste hörnet av Sydafrika i Limpopo -provinsen , och det gränsar till det legendariska Limpopo floden .

Limpopo dalen är ett vackert orört område med en varierad terräng med små berg, kullar , slätter och Savannah . Inte minst på grund av de höga krav på boende och mångfald av många olika arter av vilt har Limpopo Safaris sedan starten 1996 haft ett ökande antal besökare varje år . Trofé kvalitén är också fantastisk, således är medalj troféer mer vanliga än sällsynthet . Antalet guldmedalj troféer har p.g.a. avskjutnings politiken ökat på senare år .
Fler och fler jägare väljer att ta med familjen, då området och boendet är lämpligt för en familjesemester och det görs mycket för att alla familjemedlemmar skall få en fantastisk semester .

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor