« Tillbaka

Kalakwa & Veronica

ARU är något av det mest exklusive man kan uppleva i Namibia. ARU har 2 farmar, de ligger lite sydöst om Windhoek – KALAKWA och VERONICA.

KALAKWA är på 12.000 ha, och VERONICA är på 15.000 ha, ARU planlägger ofta jakten så att man får 3-4 dagar på den ena farmen och 3-4 dagar på den andra farmen. Det arrangeras också bågjakt och det ska nämnas att ARU också har en kvinnlig PH. Hon kan guida både på gevärs- och bågjakt.

För de icke-jagande gästerna kan ARU erbjuda foto-safari, lerduveskjutning, walking safari, en ridtur, 4-hjulade motorcyklar, fitness-rum, sauna, spa, swimmingpool, eller en tur till huvudstaden Windhoek. Man är självfallet också välkommen till att åka med på jaktbilen och njuta av den afrikanska bushen.

På områdena jagas alla de typiska namibiska arterna inkl. den utmanande bergzebran. Här lägger man vikt på fair jakt och jägaren får vara inställd på att arbeta för sina troféer. För de vanliga plainsgamearternas vidkommande räcker en normal kondition utmärkt till terrängens utmaningar.

Vid sidan av de beskrivna jaktområdena i det centrala Namibia råder ARU över en fantastisk safarikoncession i det nordliga Namibia med tillgång till storvilt såsom buffel, elefant, lejon, krokodil, flodhäst, hyene och leopard. Detta revir rymmer också eftertraktade plainsgamearter såsom Red Lechwe, Black-faced impala, Sabel och Roan.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor