« Tillbaka

Kalahari

Den välkända Kalahariregionen har berört mänskligheten i århundraden med sin unika kraft och mystik samt sin förtrollande afrikanska stämning. Kalahari som jaktområde är världskänt och hemområde för San-folket, som bott och levt i detta område sedan årtusende och även gett det dess namn med stolthet.

Detta vilda och unika ekosystem, som stäcker sig över tre länder i det södra Afrika vill obetingat lyfta fram jaktkänslan i varje människa. Revirets 10 000 hektar ligger vid ingången till detta förtrollande paradis där klitterna stabiliseras med vegetation och formar en afrikansk savann, som stolt hyser Akacia och Camelhorn, Black thorn och Sweet thorn samt det maleriska Shephert’s träd och White raisin bush. Detta kombinerat med betagande solnedgångar, den sandiga Kalaharijorden och ett rikt fågelliv ger en unik och oförglömlig afrikansk upplevelse.

Jakten sker till fots liksom den historiskt infödda befolkningen alltid gjort, Bushmen af Kalahari! De finslipade inte bara sina extrema jaktfärdigheter genom deras respekt och kunskap om naturen, utan också genom deras traditionella sätt att hålla på principen om ärlig fair jakt. Du ska här uppleva tillfredsställelsen av att verkligen ha förtjänat din trofé!

Detta jaktområde ligger i Sydafrikas största provins, Northern Cape, 350 km rån Kimberly, som är närmaste flygplats.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor