« Tillbaka

Frontier Safaris

Frontier Safaris jaktområde är på 27.000 ha i ett område som både bjuder på öppna marker, berg och tät bush.

I jaktområdet kan det jagas en massa arter dock ingen av de fem stora men det är en mycket stor variation av antiloper, från den lilla Grå duiker till den stora Cape Eland.

Priset är extremt lågt, men varken jakten, inkvarteringen, maten eller trofékvalitén fattas något, tvärtemot! Jakten sker på ett välskött revir på hela 27 000 ha i ett sammanhängande område, så stort att viltet lever ett naturligt liv i bushen. Inkvarteringen sker i mycket fin lodge mitt i jaktområdet. Alltså ingen jakt i små”put-and-take-hägn” och inte heller massa transporter mellan hägn och lodge under jaktdagen. Här jagar man på gammalt afrikanskt vis till fots, efter att viltet är lokaliserat från bil. På området finns ett stort bestånd av alla de förekommande arterna av antiloper såsom kudu, blue och black wildebeest, eland. Waterbuck, oryx, zebra osv. Totalt är det mer än 30 olika arter jaktbara på området.

Vi har haft jägare hos Frontier Safaris åtskilliga säsonger och responsen är mycket positiv. Våra jägare är överraskade över att standarden på denna destination är fullt i klass med mycket dyrare destinationer. Många jägare väljer att återvända hit många gånger – bättre rekommendationer kan vi inte få.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor