« Tillbaka

Ellon

Reviret är ett av de mest medaljproducerande områdena i Skottland! På jaktområdet nedläggs det årligen 120 bockar. Jaktområdet förfogar över 3-4 jägare/guider och består av ca 6 000 hektar. Jakten är en kombination av smygjakt och vaktjakt.

I området räknar man att ca 30 % av de bockar som fälls är medaljbockar- och varje år är det flera guldmedaljer. Här är det verkligen tal om ett revir med mycket stora bockar, och trofépriserna är till särskilt attraktiva priser. Området är också idealt för småviltsjakt, duva, kanin- och gåsjakt.

Jaktledaren har stor erfarenhet både av bockjakt och småviltjakt, han har guidat åtskilliga jägare till stora troféer och haft riktigt många grupper för småvilt- och gåsjakter på sitt revir under många år. Jaktledare talar naturligtvis engelska. Vid bockjakten är det vanligtvis 2 jakttillfälle per dag, tillsammans 6 jakter.

Flygplatsen i Aberdeen ligger mycket nära de flesta av jaktområdena, Det år dagligt flyg till Aberdeen från Köpenhamn och det är möjligt att bli hämtad på flygplatsen om det önskas mot tillägg.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor