« Tillbaka

Kelowna

Man flyger till Kelowna via Vancouver eller Calgary. Vid ankomst till Kelowna möter Outfittern upp på flygplatsen och tar er till hotellet som ni skall bo på. Normalt så är boendet i vintermånaderna på hotell under hela jaktveckan.

Vintern kan vara mycket kall i British Columbia och jakthus har inte de faciliteter som kan erbjuda ett behagligt och varmt uppehälle. Vår partner använder flera olika hotell i Kelowna, men generellt är de bra och komfortabla och naturligtvis med moderna faciliteter, såsom privat bad/toilett, wifi etc.

Jaktområdena ligger runt Kelowna så jägarna blir hämtade tidigt på morgonen på hotellet för transport till jaktområdena, jakten pågår till sen eftermiddag och efter jaktdagen så blir jägarna åter lämnade på hotellet.  Mat under hela veckan ingår.

Frukost och kvällsmat serveras på hotellet eller i närliggande restaurang och lunch i jaktområdet. Kelowna ligger precis vid Okanagan sjön i en storslagen natur. Det är en ganska stor stad med ca. 180.000 invånare. Det är goda möjligheter att se staden Kelowna och shoppa om man önska detta, det finns restauranger, pubar, köpcentra m.m. att besöka om det finns tid till detta under jaktveckan.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor