« Tillbaka

Uppehälle - Gers, Frankrike

Uppehället under jakten är på ett liltet hotell/pension nära inpå jaktområdet. Vi använder flera olika inkvarteringar, men generellt kan sägas att de är mycket charmiga, ofta indredda i gamla historiska byggnader, men med alla moderna faciliteter och med trevliga rum med privat bad och toalett och wifi. Några hotell har också swimming-pool. Man skal inte räkna med att gå ner i vikt. Normalt får man en lätt frukost tidigt om morgonen innan man går ut på jakt. När man kommar tilbaka serveras en läcker lunch, och så småningom naturligtvis också en middag, med läckra franska specialiteter och ett gott glas vin.

Utöver jakten är det ett intressant område av Frankrike. Här, där landet är som smalast är det bara ca 200 km till både Atlanten och Medelhavet. Det är många spännande gamla städer och slott, t ex Toulouse, berömda Lourdes samt Pau. Lilleputt-landet Andorra är också nära inpå. Inte minst den fantastiska maten och de goda vinerna är i sig själva värda resan. Även för ickejagande familjemedlemmar är detta en mycket attraktiv destination.

Det enklaste är att flyga till Toulouse eller Pau, och jaktledaren sköter sedan för avhämtning på flygplatsen i Toulouse och transfer till jaktreviret. Vi är naturligtvis gärna behjälpliga med att boka flygresan.

Om man gärna vill tilbringa några flera dagar i denna del av Frankrike och ev också ta med familjen, rekommenderar vi att man också hyr en bil.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor