« Tillbaka

Estancia Cortaderas

Estancia Cortaderas är ett av de bästa uppehållsställena i världen när det rör sig om fågeljägare och fritidsfiske. Lodgen ligger norr om Buenos Aires i provinsen Entre Rios. Lodgen är uppförd i traditionell kolonialstil, men genomgående har lodgen alla moderna funktioner som ett litet lyxhotell har. Estancia Cortaderas har fått rykte om sig, att vara

bästa jakt- och fiskeuppehållet i Sydamerika. När du kommer till Estancia lodge, kommer du genom det rymliga vapenrummet och här finns vapenställ och förvaringsplats för varje jägare. Alla rum är utrustade med två stora sängar, A/C, varma enskilda bad, och en trädgård med vacker utsikt.

Maten serveras på fint porslin och vita dukar i lodgens matsal. Det brukar alltid vara en trerätters gourmetmåltid. Argentinarna äter middagen senare än européerna är vana vid, vilket ger möjlighet för en lång cocktail och trivsamt umgänge före måltiden. Oxköttet är bland det finaste i världen, och serveras tillsammans med en rad klassiska rätter av vilt. Gourmetkocken kan dessutom tillreda en rad argentinska specialiteter.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor