« Tillbaka

Chateau

Uppehälle under småviltjakten är på familjens "chateau" som ligger i vackra omgivningar i den trevliga parken.

I själva huvudbyggnaden är det 8 dubbelrum, och i den närliggande mycket trevliga lodge, som är ställets ursprungliga huvudbyggnad är det 5 dubbelrum.

Alla rum är stora och rymliga och ytterst smakfullt inredda med privat bad och toalett. Rummen är nyrenoverade, smakfullt indredda och kommer att tillfredställa även den mest kräsna gäst.

Under upphehället serveras frukost innan jakten och mitt på dagen serveres en härlig lunch med diverse franska delikatesser. Efter jakt och parad samlas man till te och kaffe.

På kvällen rekommenderas det att man besöker en av de mycket vackra restauranter man kan finna i närliggande Le Mans, vill man smaka diverse goda franska viner, kan det självklart arrangeras gemensam transport till och från byen. Om man önskar kan man istället också få serverat middag på slottet under kvällen, men våra värdar rekommenderar att man upplever god gastronomi inne i samhället.

Det finns wifi och internet.

Som nämnt är närmsta flygplats Orly. Norwegian har dagliga flygningar från t ex Köpenhamn till Orly. Det tar 1½ - 2 timmar att köra från Orly till reviret. Alternativt kan man flyga til Paris, Charles de Gaulle flygplatsen och så ta ett tåg direkt från flygplatsen till Le Mans, där man blir upphämtad. I Paris kan man naturligtvis också hyra bil, men ska vara beredd på dryga 3 timmars körning.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor