« Tillbaka

Camps i British Columbia

Utgångspunkten är att man flyger till Vancouver i British Columbia där outfittern möter våra jägare på flygplatsen. Därefter kör man tillsammans till jaktområdet och jaktcampen där kommande veckans skall genomföras.

Om man ska jaga i det norra området flyger man via Vancouver och vidare till Prince George. Vid ankomsten till Prince George möter outfittern upp på flygplatsen och tar våra jägare till ett hotell där man inkvarteras den första natten. Outfittern sörjer för transport till jaktområdet nästa morgon. Hotellen som man bor på är generellt bra och komfortabla, och självklart med moderna faciliteter såsom enskilt bad och toalett, Wi-Fi mm. Jaktområdet ligger några timmars bilresa öster om Prince George så jägarna blir hämtade tidigt  på hotellet om morgonen.

Jaktlägren består av stora tält med vedspisar för uppvärmning och kojer/tältsängar att sova i. Det är klassiska kanadensiska jaktläger som ligger ute i jaktområdet, långt från civilisationen.

Det är möjligt att köpa till extra dagar, då man till exempel kan hyra bil och besöka någon av de fantastiska nationalparkerna i British Columbia.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor