« Tillbaka

Zululand & Thabazimbi

Mark har sin bas i det sköna Kwa-Zulu Natal i det östliga Sydafrika, förhållandevis nära gränsen till Swaziland och här jagar han på områden på tillsammans 25.000 ha. Därutöver råder Mark Dedekind också över ett fantastiskt jaktområde vid Thabazimbi (40.000 ha) nordväst om Johannesburg.

Kwa-Zulu-Natal är speciellt känt för de mycket stora bestånden av den otroligt vackra nyalan. Därutöver är det ett omfattande utbud av andra viltarter som  red duiker, suni till bufflar och noshörningar.

De primära jaktområdena i Natal är Mahlalela Game Ranch och Warmbad Game Reserve (Wagendrift).

Wagendrift är beläget ca. 3 ½-4 timmars körning från Johannesburg. Det är ett mycket öppet och kuperat område och i övrigt ett av de äldsta viltreservat i Sydafrika. Eftersom det är så öppet ser man otroligt mycket vilt.

Mark’s egna jaktområde, Mahlalela, är beläget ca. 6 timmars körning från Johannesburg i den nordliga delen av Kwa-Zulu Natal, eller ytterligare ca. 2 timmars körning från Wagendrift. Det är ett mycket fint område med höga berg och frodiga dalar och med ett imponerande viltbestånd med möjlighet för mycket stora troféer.

Det är naturligtvis möjligt att kombinera de två mycket olika områdena under jakten. Faktiskt får man normalt 1-2 jaktdagar på Wagendrift och 3-4 jaktdagar på Mahlalela, när man bokar ett 5 dagars jaktarrangemang i Natal.

Våra jägare blir mottagna på Johannesburg flygplats och körda  till/från jaktområdena.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor