« Tillbaka

Harrison Lake

Covert Outfitting förfogar över 2 stora jaktområden i British Columbia, som har ett tätt bestånd av svartbjörn.

Det södra jaktområdet ligger nordost om staden Vancouver, och är beläget vid Harrisson Lake. Detta område är karakteristiskt för den frodiga kustnära och bergiga terräng som ofta innebär att det är en mer varierande tillgång till mat för svartbjörnarna, såsom stora laxstim, rikligt med bär och ett tempererat regnskogsliknande klimat, som alltsammans gör att björnarna stortrivs i detta område. I detta jaktområde kan det endast jaga 2 jägare vid varje tillfälle.

I jaktområdet finner man många av British Columbias jaktbara viltarter, såsom grizzlybjörn, stora svartbjörnar, kanadensisk älg, snöget och varg.

Våra jägare möts av outfittern i Vancouver, varefter man transportera ut till jaktområdet som ligger nordost om Vancouver. Under jakten bor våra jägare i tältcamp eller i små vildmarksstugor, allt efter i vilket område man jagar i.

Även om landskapet är mycket kuperat och bergigt krävs det inte att man är i absolut fysisk högform för att jaga svartbjörn i detta område. Resultatet från svartbjörnsjakterna är högt, så tålmodighet, tillit till din jaktguide och ett välplacerad skott är allt du behöver för att uppnå resultat på din svartbjörnsjakt.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor