ZIMBABWE | Drömmer du om en afrikansk buffeljakt? Här har du din möjlighet

Roger Whittall Safaris har varit i safaribranchen i nästan 30 år, och familjen Whittall är en av de äldsta safarifirmorna och med högsta renommé  i Zimbabwe

Arda är namnet på den koncession Roger Whittall Safaris har övertagit jakträtten på. Området ligger i det sydöstra Lowveld i Zimbabwe. Denna koncession är omkring 30 000 acers och ligger i Save Valley Game Reserve’s södra del.

Det är möjligt att uppleva alla former av safari, från Big-4 till antilopjakt i jaktområdet ut över det sedvanliga. De 3 200 kvadratkilometer utgör nu Save Valley Reserv, som är det största privatägda naturreservat i världen. Arda är hemvist för Afrikas Big-5: Buffel, elefant, leopard, lejon och noshörning tillsammans med vildhund, flodhäst, krokodil och en lång rad med antiloper, som lever fritt i området.
 
Pris per jägare vid 6 dagar jakt 2:2 på buffel och antiloper
SEK 64 995:-
 
Pris per jägare vid 6 dagar jakt 1:1 på antiloper
SEK 52 995:-
 
Inkl. flygresa Hamburg – Harare t/r med Emirites, flygplatsskatter (SEK 2 850), 1 övernattning på B&B i Harare vid ankomst. Transfer (bil) från Harare till jaktområdet t/r, 7 dagar uppehåll med helpension och lokala alkoholhaltiga drycker, jakt som beskrivet, tvättservice, all transport under jakten, fältpreparering av troféer, transport av troféer till konservator/nedpackning, 2 % skatt till staten (av jakten) och conservations fee (US20 per person).
 

LÄS ALLT OM JAKTEN HÄR
 

Önskas ytterligare information eller boka så ring till
 

Sten Sjögren på tel. 070-830 53 43 eller mail sts@diana.dk

Mikael Olsson på tel. 073-977 81 26 eller mail micke@diana.dk

Erland Carlsson på tel. 070-275 21 81 eller mail erland@diana.dk

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor