« Tillbaka

Prince George

Covert Outfitting förfogar över 2 stora jaktområden i British Columbia, vilka bägge har ett tätt bestånd av svartbjörn.

Det norra jaktområdet ligger ca 2-3 tim. bilresa öster om staden Prince George. Området ligger i ett otroligt varierande och vackert landskap med floder, många sjöar, höga bergstoppar och stora dalar, vilket utgör en perfekt levnadsmiljö för svartbjörnarna. I detta jaktområde kan 4-6 jägare jaga samtidigt och området lämpar sig därför bra för större grupper.

I jaktområdet finns många av British Columbias jaktbara viltarter, såsom grizzlybjörn, stora svartbjörnar, kanadensisk älg, mule deer (åsnehjort) och varg.

Våra jägare möts av outfittern i Prince George varefter man transporteras ut till jaktområdet som ligger öster om Prince George. Under jakten bor jägarna i tältcamp eller i små vildmarksstugor, allt efter var i området man jagar.

Även om landskapet är mycket kuperat och bergigt krävs det inte att man har super kondition för att jaga svartbjörn i detta område. Jaktresultatet på svartbjörn är högt här, så ha tålamod, tilltro till din jaktguide och en välplacerad kula är allt du behöver för att uppnå resultat på din svartbjörnsjakt.

Erbjudande på jaktresor

Gör som 1000-tals andra jägare

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rese erbjudande samt jaktrelaterade nyheter direkt i inkorgen

  • Erbjudande på jaktresor
  • Information om jakt i utlandet
  • Exklusiva återbudsresor